ads

Tuesday 9 October 2012

E criza .....dar "noi muncim " cu spor


  E  criza .....dar "noi" avem vile de milioane de euro .

Auzim cuvantul "criza" peste tot si mai auzim  ...."nu avem bani" ..."nu va putem da salarile"...." inchidem fabrica"......"insolventa" ...."privatizare" . Cam acestea sunt cuvintele care se aud in Romania noastra de circa 22 de ani .
Chiar daca suntem ceea mai saraca tara din UE am ajuns sa avem cele mai mari preturi de pe batranul continent , concurand astfel cu Elvetia si Luxemburg dar omitand ca elvetienii si luxemburghezii au salarii minime de 2000 de euro in schimb ce noi de 150 de euro . De 22 de ani nu sa construit nimic doar sa demolat - privatizat - vandut pe nimic- vandut la fier vechi .
Din pacate nimeni nu este tras la raspundere pentru ceea ce sa intamplat in decurs de 22 de ani si probabil nu va fi tras la raspundere niciodata .
In cele ce urmeaza as vrea sa va prezint niste "casutze" contruite pe "munca" si "truda" politicienilor nostri iubiti :


Mai jos putem observa o casuta micutza aflata in comuna CORNU .Desi domeniul se
intinde pe un deal ,prin ingusta deschidere de la sosea nu se zareste decat o modesta casutzacu un acoperist de tabla .O poteca discreta o ia la stanga,ducant spre adevarata VILA de vacanta a lui Adrian Nastase .
Vila e pitulata in spatele caselor modeste ale vecinilor ,care beneficiaza insa de un generos front stradal,jucand rolul de bariera vizuala pentru omul normal . In fata casutzei ,fostul premier si-a pus un "ou" de gadina cu inaltimea de aproximativ 1,5 metri...decorat cu motive sacrale .
                                                     Vila Adrian Nastase .





O alta casutza "modesta" gasim in Snagov . E casutza domnului Mugur Isarescu o casutza ce e amplasata intr-o livada perfect dreptunghiulara,ingrijita ca la carte .Lucrarile agricole sunt supravegheate  chiar de catre sotia guvernatorului BNR .Casutza mai detine si o piscina acoperita , si un teren de tenis privat .
                                                           Vila Mugur Isarescu




Tot in Snagov in spatele cimitirului printre cladiri modeste, se ridica un "mic" palat . Palat detinut de stimatul domn Adriean Videanu . E o casa in stil colonial,autosuficienta,parand sa cuprinda tot ce are nevoie un clan >Aduce a curtea unui nobil medieval....lipsesc zidurile de cetate inprejur ...in rest are de toate ."Casutza" are doar 3 etaje + mansarda ...un fel de bloc cu 4 etaje in care ar putea locui 10-15 familii.
                                                             Vila AdrieanVideanu





O alta casutza "modesta"gasim in Cioflinceni. Casutza de 500 de mp apartine fostului prim ministru Calin Popescu Tariceanu . Aceasta beneficiaza de o iesire generoasa catre Lacul Snagov,dar este umpic inghesuita intre cele doua proprietati vecine . Din punct de vedere arhitectural este o combinatie interesanta de modernism si clasic , dominanta fiind ideea de functionalitate. Casa are si un garaj construit sub pamant si acoperit cu gazon , precum si o piscina .

                                                                Vila Calin Popescu Tariceanu




In Cornu gasim o casutza de vacanta apartinand priministrului PONTA si sotiei acestuia Daciana Sarbu .
Curtea de 5000 de mp e un parculetz privat , cu pomisori,gazon,sera,loc de joaca si multi arbori urisasi. In curte sunt parcate un Land Rover ca acela al Elenei Basescu ,doar ca-i alb , si un Land Rover cu numar de Bacau .
                                                          Vila Victor Ponta





Va las pe voi sa trageti concluzile .
Astept comentariile si parerile voastre .


1 comment: