ads

Sunday, 18 November 2012

Au vrut sa pacaleasca moartea

           
                MOARTEA I-A CONTRAZIS De-a lungul istoriei ,multi oameni au incercat sa contrazica moartea si sa demonstreze intregi lumii ca ei au dreptate . Din pacate pretul platit a fost chiar viata lor . 
A fost realizat si un top 6 al acestor oameni . Vom incepe in ordine descrescatoare .

Locul 6 .
Franz Reichelt

Acesta a incercat sa demonstreze ca legea gravitatiei nu se aplica si in cazul lui . Acesta in viata de zi cu zi era de meserie croitor, iar visul acestuia era de a inventa un accesoriu vestimentar care sa permita unei persoane sa pluteasca cu siguranta pana la pamant ....sarind de la o inaltime mare .
Acesta a reusit sa inventeze asa numita " parasuta-palton" care practic trebuia sa functioneze exact ca o parasuta normala . Franz nu a tinut cont insa de legea gravitatiei a lui Newton ...ba chiar a demonstrat inca odata ca daca ai ghinionul sa cazi de la o inaltime mare vei murii .
In anul 1912 Franz a vrut sa demonstreze intregii lumi ca inventia sa functioneaza ,acesta sarind de pe Turnul Eifel purtand costumul creat de el ,in fata multimii ingrijorate . Din pacate Franz a murit pe loc ....incidentul fiind surprins de o camera video .
Franz Reichelt


Locul 5 .
Brando Mitsugoro al VIII-lea

Acesta era un foarte mare actor japonez , el fiind numit si "comoara nationalain viata" de catre guvernul tarii .
In anul 1975 pe 16 ianuarie Mitsugoro a mers la un restaorant insotit de mai multi prieteni si a comandat "ficat de fugu" un peste extrem de otravitor . El vroia sa demonstreze prietenilor sai ca el este imun la otravuri ....iar acesta a inghitit de patru ori cantitatea care ar putea omori un om obisnuit .
Din pacate pentru el ..nu a fost asa ...dupa 7 ore acesta decedand . Neuroxia care se gaseste in ficatul de fugu ,ataca organismul sanatos paralizandul, ulterior intervenind oprirea respiratiei si asfixierea .
Brando Mitsugoro


Locul 4 .
Garry Hoy 

Acesta a incercat sa demonstreze ca ferestrele din biroul sau erau imposibil de spart . Astfel ca a inceput testarea teoriei izbindu-se in geamuri .
Garry Hoy 
Garry din pacate nu a avut dreptate a iesit prin fereastra si a plonjat spre moarte ,spre stupefactia colegilor de birou . Ironia sortii este ca acest lucru s-a intamplat abia la a doua incercare ,geamul rezistand la prima tentativa a barbatului .

Locul 3.
Jeff Dailey & Peter Burkowski 

Ei au incercat sa demonstreze ca sunt oamenii de fier ai jocurilor din anii '80.
Jeff avea 19 ani iar Peter 18 ani ...erau doi tineri obsedati de jocurile video mai ales de cel numit " Berzerk"


Jeff Dailey & Peter Burkowski

Acestia au demonstrat ca pana si jocurile video pot devenii un sport extrem de periculos .In anul 1981 Jeff moare de atac de cord ...dupa ce o jucat timp de 3 zile non stop " Berzerk"  .Un an mai tarziu si prietenul sau Peter avea aceeasi soarta . Se pare ca astfel de lucruri sau repetat si in anul 2005 cand Lee Seung Seop (28 de ani) din Coreea de Sud , a decedat dupa ce s-a jucat Starcraft timp de 50 de ore , fara intrerupere .


Locul 2 .
Jennifer Strange 
Ea a incercat sa castige un concurs la radio fara sa isi de-a seama ca isi pune propria viata in pericol . 
In anul 2007 s-a lansat jucaria anului " Nintendo Wii" ...iar in randul adolescentilor si nu numai era foarte mare entuziasmul de a pune mana pe un astfel de joc .    In acel an un post de radio a organizat o competitie intitulata " Nu face pipi pentru un Wii" ....competie la care participantii trebuiau sa bea cantitati impresionate de apa ,fara sa mearga la toaleta . Jennifer a incercat din rasputeri sa castige concursul ....dar din pacate a decedat datorita intoxicatiei cu APA care se produce atunci cand cantitati enorme de lichide sunt introduse in corp ...rezultatul fiind o dezechilibrare electronica la nivelul creierului . 

                                                      

Locul 1. 
Chistopher McCandless

Acesta a incercat sa demonstreze ca nu are nevoie de confortul vietii moderne . La un moment dat toata lumea simte nevoia de a lasa totul in urma si a face alceva  nou ....pentru unii, asta presupune un nou inceput , in alta tara , pentru altii,  renuntarea la jocul preferat . 
Chistopher McCandless a hotarat sa-si lase familia si toata civilizatia in urma si sa se mute in ALASKA ....fara ca acesta sa aibe la el mancare sau macar echipament . 

Locuitorii din ALASKA sunt de parere ca el a facut o prostie trecand la acest stil de viata ,fara sa aiba la el macar minimu necesar adica macar o busola sau o harta . El practic s-a sinucis ,incercand sa demonstreze ca oamenii nu au nevoie de chestii stupide ,cum ar fi locuintele sau electricitatea . 
No comments:

Post a Comment