ads

Thursday, 4 October 2012

Se intampla in Romania

                                 

                             
                                  CA LA NOI , LA NIMENI Se intampla in Romania . Un barbat in varsta de 59 de ani a murit la sectia Reanimare asteptand rezultatete unei analize . Cetateanul Mihai Ilie a fost operat in urma cu doua saptamani  la chirurgie cardio-vasculara pentru lichid in pericard ,de unde i s-a prelevat si o proba pentru anatomie-patologica.
Omul nostru s-a simtit extrem de bine dupa operatie , dar dupa sase zile starea lui s-a inrautatit .Chirurgul Eugen Bitere i-a spus spus sotiei ca ar fi vorba de un cancer limfatic.
Omu nostru nu putea fi trasferat la sectia Oncologie,deoarece nu avea rezultatul de la anatomie patologica.
In cele din urma luni, 1 octombrie , la ora 16:30, dupa ce sotia pacientului a insistat zile la rand sa i se spune rezultatul biopsiei deoarece observa ca sotul se simte din ce in ce mai rau ,femeia a fost trimisa cu proba la un alt spital si anume la Spitalul Militar.
 Cum e la noi in spitale ...femeia nu a mai gasit pe nimeni la aceea ora pentru a lasa proba si aceasta a hotarat sa o duca a doua zi . Marti dimineata femeia intoarsa la Spitalul Militar a achitat taxa de 130 de lei pentru analiza probei si a plecat la celalalt spital sa-si vada sotul . Din pacate omul nostru , care avea 59 de ani , a decedat Marti dupa-amiaza la Reanimare in urma unui stop cardio-respirator.

Sotia este convinsa ca sotul a murit din cauza unei erori medicale a medicul chirurg Eugen Bitere.

" Sunt convinsa ca a fost o eroare medicala a dr.Bitere. Vreau sa aflu adevarul ca sa nu mai treaca si alcineva prin ce am trecut eu . Eu nu am pretentii financiare, dar vreau sa aflu adevarul . Sa stiu si eu de ce a murit sotul meu . Medicul Bitere nu mi-a putut spune de ce a murit sotul meu" a spus Matiana Ilie sotia omului nostru .


Astept comentarile si parerile voastre despre acest subiect.


No comments:

Post a Comment