ads

Thursday, 18 October 2012

Vrei 1 Milion de dolari ??    Cum e sa primesti 1 milion de dolari cadou ?

Ei bine probabil toti ne-am dorii acest lucru, dar ne-am gandii logic , cine ar fi atat de generos incat sa ne faca o astfel de "donatie".
Ei bine se pare ca exista si astfel de oameni . Un milionar din Qatar face astfel de cadouri pe care le filmeaza si le posteaza pe youtube . Toata lumea se intreaba daca toata povestea este reala s-au este doar un falsor .
Abdel Wassim a facut cadou in urma cu ceva timp unei batrane cersetoare din Romania frumoasa suna de 1 milion de dolari .


Videoclipurile urcate de om pe youtube l-au facut faimos pe barbat . A aparut un articol in decurand in LeMonde in care toata lumea cereau cu disperare ajutor financiar de la acesta  .


Mai jos puteti vedea dovata cum cersetoarea din Romania primeste 1 MILION DE DOLARI .Nu prea se stiu multe lucruri despre acest bogatas dar compania care a filmat aceste clipuri spune ca bogatasul doreste sa-si daruiasca averea persoanelor care au nevoie cu adevarat de ea si sunt foarte saraci .


In clipul de mai jos putem vedea cum doi tineri francezi primesc cadou un Lamborghini.

Mai jos vedem cu acesta cumpara arunca mai multe iPhone 5 la gunoi , spunand ca nu intalege cum lumea poate cheltuii atatia banii pe un lucru atat de mic si nu pot dona 2 euro persoanelor sarace .


Ramane sa credem s-au sa nu credem ?? Ei bine astept comenturile voastre la sectiunea de comenturi .


No comments:

Post a Comment