ads

Monday 3 December 2012

Schengen....just a beautiful dream


            Schengen....just a beautiful dream



Aderarea Romaniei la schengen , ramane pe zi ce trece doar un vis frumos ce nu pare sa se indeplineasca foarte curand . Nikos Christodoulides , purtatorul de cuvant al Presedentiei cipriote a UE a declarat ca aderarea Romaniei la Schengen nu se afla pe agenda JAI din 6-7 decembrie , deoarece nu au fost facute progrese pentru un astfel de obiectiv . El a mai declarat ca e posibil ca anu viitor sa se puna in discutie o astfel de problema . Personal sunt scarbit de actuala clasa politica si de manelizarea care are loc in  parlamentul Romaniei la ora actuala . Nu sunt nici un simpatizant politic al vreunui partid e doar o parere pur persoanala . Gurvernul MRU era un guvern gripat ...BUN ...am schimbat guvernul ..a venit guvernul PONTA si ???  Din momentul  ce a fost instalat guvernul PONTA nu a facut alceva decat sa fie intrun razboi politic continu cu Traian Basescu . O manelizare continua la TV pe toate posturile cu subiecte penibile gen "Cine merge la Bruxelles"... Probabil ar trebui sa le multumim coalitiei USL ...si a celor doi mari ilustrii "intelectuali" ce sunt un fruntea USL . Dar asa cum a spus suspendatu ...au ei alte probleme si interese ce sunt paralele cu interesele tarii insa PROSTIMEA stie doar ca basescu si boc au taiat pensiile !
Normal ar trebui sa fiu linistit ...ar spune cineva ..."stai linistit pritene in curand vin alegerile vine schimbarea" . Probabil asa ar fi normal intro tara normala insa ....traim in Romania . Romaniei i-a disparut rostul .....e o tara fara rost , in orice sens vreti voi . O tara cu oameni fara rost , cu orase fara rost , cu drumuri fara rost , cu bani , masini si toale fara rost, cu relatii si discutii fara rost ,cu minciuni si inselatorii care nu duc nicaieri . Romania isi batjocoreste pensionarii cu sadism de 20 de ani . Multi dintre ei sunt tinuti in foame si frig . Acestia de cele mai multe ori sunt umiliti ,bruscati de functionari ,uitati de copii,calcati de masini pe trecerile de pietoni . Iar atunci cand vine momentul votului acestia sunt scosi la vot , ca VITELE ,momiti cu un kilogram de ulei sau de malai de care ,dinadins , au fost privati prin niste pensii de tot rahatu .
Niste vite slabe , flamande si batute , asta au ajuns batranii nostri . Probabi vom ajunge sa avem nevoie din nou de VIZA ca sa intram in occident . "Romania e ca o groapa de 3 metri, in care se afla 3 romani, din care unul tot incearca sa iasa din groapa .....dar cei doi tot il sfatuiesc sa nu se mai chinuie ca va venii cineva si ne va salva" asa suna o comparatie a unei cunostinte . O tara unde cuvintele : spaga ,relatii, afaceri cu statul.... sunt lucruri foarte normale . Ce le putem oferii copiilor nostrii ??? Probabil asta e o intrebare pe care si-o pun multi parinti cu teama ...gandinduse la ziua de maine .Traim intro Romanie unde oamenii competenti sunt considerati prosti , iar cei cu functii inalte ajung acolo  datorita faptului ca slugaresc un partid politic , unde ministrii sunt alesi dupa gradul de slugerie politica . Populatia voteaza pentru GALETI , BECURI , FAINA , PAINE , etc.  Probabil ne meritam soarta .... .


No comments:

Post a Comment