ads

Friday, 12 October 2012

New Social Network                                                   TopThat 

Joi si-a facut aparitia pe internet o noua retea sociala ce poarta numele de "TopThat". Aceasta mizeaza pe tendinta grupurilor de prieteni de a se tachina si provoca unul pe celalalt .


Brandon Caruana a precizat ca TopThat este ceea ce lipseste in prezent retelelor sociale si anume aspectul competitiv. Acesta mai precizeaza ca "prietenii adora sa intre in competitii unul cu celalalt si totul se termina mereu cu tachinari"
Aceasta idee i-a venit fondatorului in momentul in care se afla cu un amic pe terenul de golf iar acesta se tachina cu el priviind tehnicile de golf. .
Brandon a filmat "confruntarea" , apoi cei doi si-au publicat online inregistrarile video,cerand celorlalti prieteni sa decida a cui tehnica este cea mai buna .
Pentru ca acestia nu au gasit nici un invigator, Brandon a vrut sa deschida votul pentru publicul larg, insa nu a gasit nici un site care sa le permita sa-si publice confruntarea pe internet .Atunci Brandon a hotarat sa creeze el insusi un astfel de site .
Inscrierea este gratuita ,utilizatorul poate publica onlinne orice inregistrare video sau imagine doreste , in cadrul unei provocari.


Astept comentariile voastre la sectiunea de comenturi .
              

No comments:

Post a Comment