ads

Thursday, 11 October 2012

Samsung Failed

Samsung a mutat gresit si a "REUSIT" sa indeparteze o intreaga categorie de clienti!Bloomberg BusinessWeek a facut o analiza asupra campaniilor publicitare a celor de la Samsung, iar acestia au afirmat ca aceste campanii ar putea fi o mare greseala din punct de vedere strategic , indepartand o intreaga categorie de potentiali clienti .
Greseala companiei consta in reclamele in care Samsung ironizeaza fanii Apple alimentand totodata disputele vehemente din mediul virtual intre "adeptii" celor doua tabere .
Chiar de anul trecut cei de la Samsung au realizat mai multe spoturi publicitare care ironizeaza fanii Apple .
Acestia sunt ilustrati ca fiind o mana de oameni asteptand la niste cozii interminabile in fata magazinelor celor de la Apple pentru a-si achiztiona noul model Iphone .


La un moment dat intra in scena un personaj ,care este descris ca fiind drept "omul obisnuit" si utilizeaza un terminal Samsung Galaxy, spre uimirea oamenilor de la coada magazinului Apple . Fiecare reclama se termina intr-o ironie totala la adresa fanilor Apple ( iPhone).
Pe forumurile  de specialitate se dau adevarate " razboaie " intre cele doua tabere,  atat fanii Apple cat cei Google Android ajung de la simple conversatii la adevarate injurii, deviind de la o argumentare fireasca pe baza caracteristicilor celor doua platforme .
No comments:

Post a Comment