ads

Sunday 11 November 2012

Povestea oamenilor de zapada indragostiti

                            
                              Calatoria..



Findca se aproprie sarbatorile de iarna,  cei de la John Lewis au creeat unul dintre cele mai spectaculoase spoturi publicitare din ultimii ani. "Calatoria" este povestea a doi oameni de zapada indragostiti , ce stau in curtea unei case realizati de doi copii,frate si sora. Totul se petrece atuci cand micutii intra in casa iar cei doi oameni de zapada raman fata in fata privindu-se . A doua zi dimineata fetitza observa ca in curte nu se mai afla decat omul de zapada feminin ....care se uita cu foarte mare tristete spre locul in care statea partenerul ei . Omul de zapada e prezentat in mai multe cadre lasand impresia ca acesta se deplaseaza ...este surprins langa o cutie postala , in mijlocul unei turme de oi ,langa un rau inghetzat ,urca un munte de 3000 de metri pentru a vedea de partea ceealalta luminile unui oras .Omul de zapada ajunge in oras este surprins pe un pod,pe marginea unei sosele ...iar la final ajunge in fata unui magazin unde afiseaza un zambet larg .


Trebuie mentionat ca in spot omul de zapada este invizibil pentru adulti ...dar totusi acesta este observat de un copil in fata magazinului .La finalul spotului omul de zapada apare inapoi in in curte langa partenera sa privind-o bucuros si tinand-o de mana cu noile ei cadouri pentru care plecase : o caciula,un fular, si o pereche de manusi rosii.
Reclama a costat 6 milioane de lire sterline ( 7,5 milioane de euro) iar realizatorii ei spun ca e foarte speciala : " Niciodata nu intentionam sa facem oamenii sa planga ,dar vrem sa creem cu adevarat ceva special ".

Mai jos spotul : 



No comments:

Post a Comment